Thnkz 4 ur willing to visit my blog... Keep in touch with me at facebook: muzz_dani@yahoo.com

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by Muzz Dani - - 3 comments

Hmm… dinner da settle, mmg terabur, teruk la.. tp xpe, sume da buat yg terbaek… thnkz semua… Dan skunk aq makin tenang, dengan presentation pengajian malaysia da dibuat, just tinggal Stdy case je ag x present….. Dan result Med Surgkl 1 & Kawalan Infeksi 2 da keluar da… Alhmdulillah, aq lulus dua2 nye… Tinggal result Med Surgkl 2 & Farmakologi lak….. harap2 lulus, aq nk kekalkan rekod aq x repeat paper ag dri sem 1… heheee…

Selesai stdy case, aq nk Fokus kat OSCE Lak… kalu boleh nk kekalkan rekod result OSCE tertinggi… kih3…. Dengar citer OSCE sem 5 susah… hmm.. mampukah aq???

sejak2 akhir nh kolej aq nh selalu antar stdent dia gi wat kije2 amal… best gak.. tapi penat kdg2… sebab ganggu time cuti ngan rehat kiteowng…

Dibawah nh diselitkan beberapa gmbr2 kije amal yg kolej antar ~


                              12/12/2010 Gotong Royong Perdana Tanah Perkuburan KL - Karak..

kepanasan~


mariano, akim, naem


Bangga dgn CEO, sbb snggup turun padang,,


7/12/2010 Sambutan Maal Hijrah Peringkat Kebangsaan di Masjid Negara

















2/12/2010 Farewell Dinner di Kompleks Darul Kifayah



Penyanyi Utama

berzanji dengan muka - muka terpaksa

hehe... 

time rehearsal, sangat penat..

Dari Kiri : AKIM, AIMAN, HERI RAHMAT, W.A.T, NAIM, ABIDIN, MATT


Penuh pentas kiteowng buat...kih3....

Sory cik Liza... tu sume spontan je... kih4..


hahaha...

sebelum bermula...

gaya je lebey... last2 stu pun tarak jadi... hahaha..

Aktiviti - aktiviti begini la yang banyak mematangkan dan menaikan keyakinan aq.....

3 Responses so far.

  1. haNNaN says:

    akim, dinner kitorng best lah bp adenye kaorng sume~ ape yg kaorng bwat tuh dah ckup nk cipte knngan indah~ wlopon berterabor skit~ tp kite tau, bkn slh kaorng~ kn...hahaha..btw..hope kaorng dpt merubah kolej ni kpd yg lbih baik~ aq tau..kaorng sem2 baru ni mmg power n akn membawa satu perubahan pd kolej~ cya-iok2...~

  2. Akim says:

    tula, mmg bnyk perubahan yang diperlukan kat kolej nh.. tp nk wt camne, sape la kiteowng nh nk bersuarakan, komen sikit pasal logo kolej pun da kne bang!.. tula, pengurusan kolej nh... xley time kritikan sikit... yg kite owng ley harapkan kat ketua pelajar laa... tapi.. hmmm......

  3. pex91 says:

    cuba ang tgk pic num 6..apa abg ang dok wat ats lntai?
    menyalak ka?

Leave a Reply