Thnkz 4 ur willing to visit my blog... Keep in touch with me at facebook: muzz_dani@yahoo.com

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by Muzz Dani - - 0 comments


Tengah2 aq syiok lyn video kat youtube, terjumpe plak satu band yang Bajet K-POP.. cam Haram! Adeiiiii, ada jugak kes cmni ye, mungkin sebab artis Korea tu tengah meletup sekarang ni sampai artis2 Malaysia pon nak tiru artis2 dari luar tue. Kumpulan pompuan diberi nama Gula-gula, sebab apa gula2 pon xtau, mungkin nama tu la paling sweet kot. Kumpulan ni dikatakan tiru artis Kpop Girls Generation, kalo korang x percaya tgk gambar bawah nie...






Ok tu dah abis bab kumpulan pompuan, adeiii igt pompuan ja ada, rupanya kumpulan lelaki pon ada. Diberi nama kumpulan 24/7, kumpulan ala2 Kpop nie dikatakan tiru kumpulan Ze:a dari Korea tue. Tah la, ada yg kata mcm kumpulan gay pon ada, korang tgk la sendiri bandingkan sama x mcm kumpulan Ze:a tue.












Benci tul aq tngok group2 nh.. so.. kowng ley la jOin anti Group nh Klik disini untuk ANTI Group ni..
Dan ada lagi.. tngah2 sedap aq bukak lagu kat You Tube, aq jumpe lagi satu group yg bajet Wonder Girl.. Tapi from indon.. Damn Bitch!! cbe tngok Klip Video downg, sediakan Vomit Bowl sebelum tngok video ni.. 



Muntah x?? ;{

Leave a Reply